Nieuwe Symphonie
Vereniging van Eigenaren
HomeGeen nieuwsAlgemene informatieGebouwen en installatiesWKODe structuur van de VvEFoto'sLinks betrokkenen
Liftonderhoud
Hekwerken
Contracten
Gebouwen en installaties
De gerealiseerde gebouwen zijn bekend als gebouw A, B en C(orelli). Als je voor de poort staat, zie je het volgende:
 
Gebouw A is het linkergebouw, met de huisnummers 45 t/m 65. Donkere steensoort.
Gebouw B is het middengebouw, met de huisnummers 23 t/m 43. Rode steensoort.
Gebouw C is het rechtergebouw, met de huisnummers 1 t/m. 21. Gele steensoort.

Elk appartementengebouw is kleinschalig en bestaat uit 11 (gebouw C: 12) onderling meestal verschillende soorten appartementen. Daarnaast hebben sommige bewoners bij de bouw de indeling nog veranderd t.o.v. de standaard indeling of zijn sommige appartementen gespiegeld. Daardoor is er bijna geen appartement gelijk.

De gebouwen zijn van buitenaf visueel gescheiden maar ondergronds met elkaar verbonden.
Het entreeplein geeft de toegang naar de hoofdentree van gebouw A en B. De hoofdentree voor gebouw C is gelegen aan het parkeerterrein.

In de verdiepte garage zijn de privé-parkeerplaatsen, bergingen, fietsenstallingen en voorzieningen voor o.a. WKO
en de algemene installaties voor elektra en waterdruk aanwezig. De fietsenberging onder gebouw A heeft plek voor max. 28 fietsen. In de gang naar C is ook nog een fietsenberging voor max. 16 fietsen. Per appartement is bepaald of u van deze algemene fietsenberging gebruik mag maken of dat u uw fietsen in uw - iets ruimere - eigen berging moet stallen. De fietsplekken in de fietsenstallingen zijn genummerd conform huisnummer.

Alle onderhoudszaken, zoals bijvoorbeeld contracten voor onderhoud van de drie liften, lift-inspectie, onderhoud van deurdrangers, pompen, gasinstallatie, licht, stroomverbruik, schilderwerk, enzovoort gelden voor alle gebouwen. De WKO installatie valt daar ook onder, maar wordt elders op deze site beschreven.HomeGeen nieuwsAlgemene informatieGebouwen en installatiesWKODe structuur van de VvEFoto'sLinks betrokkenen